Crits silenciosos

23 , Contradiccions. TLP.Ansietat.My"happy"life. Sfp

dijous, 7 de juliol del 2016

Buit enorme

Entre aquesta setmana, l'altre i unes altres he passat d'estar depre molts dies, masses, a algun dia, quan va arribar la meva amiga de casa per fi, pujar el meu ànim totalment el contrari subidón. Avui sento un buit enorme. D'aquí una estona no ho sé.
Possiblement torni a estar depre amb buit. O encara pitjor.
Penso que bé que m'he aprimat segons la balança de casa una mica més de lo últimament, tot i que ho vull més, tot i que una part sap que no hauria, tot i que l'altre sap que tampoc tinc res, però que m'hauria de cuidar més, i que tot el què faig no és saludable, que potser hauria de donar el suficient menjar al meu cos que realment necessita per la meva salut. Però les ganes d'aprimar poden més, però que realment la gent que pensi el què vulgui que ja sé que es riurà de mi que pensarà que no tinc res.
I si sou els meus pares que us follin mals parits fills de puta.
Si mireu el meu blog deixaré de publicar (els meus pares) fills de puta i si només és la família o gent que em coneix o jo que sé...
Encara menjo massa...
No hauria d'haver fet aquesta entrada.. Sobretot si ho llegeix la meva família :@ US ODIO.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. No odies la mare, ni els amics, ni la família. El teu fàstic ve de dintre, et retroalimentes d'odi perquè no saps estimar ni estimar-te, però tampoc vols q ningú no té n'ensenyin. Et donaran la clau però tu hauras de buscar el pany i la porta. T'odies i penses que odies.

    ResponElimina
  3. No odies la mare, ni els amics, ni la família. El teu fàstic ve de dintre, et retroalimentes d'odi perquè no saps estimar ni estimar-te, però tampoc vols q ningú no té n'ensenyin. Et donaran la clau però tu hauras de buscar el pany i la porta. T'odies i penses que odies.

    ResponElimina